Skip links

Bloomea

Wat Is BLOOMEA

Bloomea is de nieuwste, revolutionaire techniek op vlak van huidverbetering en huidverjonging. Deze techniek werd ontwikkeld door twee Franse plastische chirurgen die een postoperatieve en niet-invasieve niet-pijnlijke) oplossing zochten om littekens te verwijderen.

Ze werkten zelf 10 jaar met deze techniek, voerden 5000 behandelingen uit en namen 50 biopsieën van de huid om tot het beste resultaat te komen. Ze constateerden dat de elastine in de huid na slechts 4 sessies van 20 minuten verhoogde met 20%.

Deze techniek kan gebruikt worden om alle belangrijkste huidimperfecties te behandelen, zowel voor het gelaat, de hals, het decolleté, het lichaam als voor de handen.

bloomea-paris
bloomea-fontaine-complement

Gelaat:

fijne lijntjes en rimpels, acne- en andere littekens, pigmentvlekken, zwangerschapsmaskers, verwijde poriën, vette huid en verslapping. Hals en decolleté: fijne lijntjes, pigmentvlekken en verslapping. Lichaam: littekens en striemen. Handen: veroudering van de handen en ouderdomsvlekken. Een kuur omvat 10 behandelingen die naarmate de kuur vordert in intensiviteit toeneemt, waardoor het resultaat voor een lange periode gewaarborgd blijft.

Een onderhouds behandeling wordt 1 keer in de zes weken aangeraden. Toepasbaar voor gezicht, hals, decolleté, handen en lichaam. Bij deze behandeling kiest u dus voor innovatie, kwaliteit en expertise. En investeerd u een een mooie gezonde huid.

Bloomea - Paris

Hét revolutionaire apparaat voor de behandeling van jouw belangrijkste huidproblemen. Bloomea is de nieuwste revolutionaire techniek op vlak van huidverbetering en huidverjonging ontwikkeld door twee Franse chirurgen die postoperatief een niet-invasieve oplossing zochten om littekens te verwijderen. Zelf hebben zij er inmiddels meer dan 10 jaar ervaring mee, ruim 5000 behandelingen mee uitgevoerd en 50+ biopsieën van de huid genomen. Geconstateerd is dat er na slechts 4 behandelingen van 20 minuten een verhoging van 20% elastine plaats heeft gevonden in de huid.

De innovatieve behandeling met Bloomea gebeurt in twee fasen en is volledig pijnloos.

FASE 1

We starten met een macro-scrub waarbij alle dode huidcellen verwijderd worden. De imperfecties worden laag na laag verwijderd waardoor de huid glad en effen wordt.

FASE 2

Daarna wordt er door middel van microvibraties een aangename massage uitgevoerd waarbij we collageen, elastine en hyaluronzuur diep in de dermis insluizen waardoor collageen- en elastine productie gestimuleerd wordt voor een strak en stralend resultaat.

Gedurende de behandeling wordt er via het handstuk ook lichttherapie toegepast. Het rode licht zorgt voor regeneratie (vernieuwing) van de cellen en voor de versteviging van de huid. Een sessie duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd in kuurvorm van 10 sessies.

Bloomea - Neolift

Door het biologisc effect in combinatie met het termisch effect kunnen we alle tekenen van veroudering behandelen. Door het gelijktijdig gebruik van electrostimulatie werken we eveneens op de relaxatie van de spieren want wist je dat diepe mondrimpels vaak gecreëerd worden door gespannen spieren rond de mond ? Jet werkt echter niet alleen op de relaxatie van de spieren maar tevens op de versteviging van de dieperliggende spieren zonder deze laatste volume te geven.TECAR zorgt voor neocollagenese.

Neolift is een globaal anti-aging apparaat die met een gefractioneerd handstuk werkt, ontwikkeld door Bloomea en uniek ter wereld. Het is een kop met 86 gaatjes waardoor gelijktijdig radiofrequentie TECAR (hoge frequentiestoom) en electrostimulatie (lage frequentiestroom) PULSE gestuurd wordt om zeer gericht te kunnen werken waardoor we niet alleen ongeëvenaarde resultaten boeken om vlak van anti-aging maar eveneens werken op preventie op anti-aging. TECAR zorgt voor neocollagenese.

Bloomea Neolift

Ben jij klaar voor de tijd te vertragen of terug te draaien?