Skip links

KRX Carboxy

behandelingen
krx

KRX Carboxy Green sea peel

Wat is een KRX 100% Biologische Green Sea Peel?

Dit is een biologische peeling, die 100% natuurlijk is, zonder het gebruik van zuren. De ingrediënten in dit product worden puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid zich van binnenuit te vernieuwen en verwijdert effectief dode huidcellen.

Door het licht inmasseren van de peeling, worden cellen gestimuleerd om collageen aan te maken, oude huidcellen worden verwijderd en er komen nieuwe huidcellen voor in de plaats.

Hoe werkt het?

De huid wordt goed gereinigd en de peeling wordt met een kwastje aangebracht en ongeveer 3 minuten licht in gemasseerd. Dit kan prikkelend en branderig aanvoelen. De peeling blijft 15 minuten op het gezicht. Hierna wordt deze verwijderd met een vochtige spons. Na de peeling krijgt u een KRX Bio cellulose masker. Na het masker brengt de specialist een speciale wondgenezingsgel aan en krijgt u instructies voor de thuisverzorging.

Wat doet de Green Sea peel?

Deze unieke peeling zorgt ervoor dat uw huid van binnenuit wordt vernieuwd. De peeling bevat verschillende aminozuren, mineralen en vitamines. De ingrediënten hebben een positief effect op het tegen gaan van huidveroudering, acne pigmentvlekjes en littekens. Voor het beste resultaat raden wij een kuur aan van 4 behandelingen.

KRX Carboxy

Wat is een KRX Carboxy behandeling?

Carboxy therapie staat voor het gecontroleerd aanbrengen van gezuiverd koolstofdioxide op het gezicht en verschillende delen van het lichaam met als doel de bloedcirculatie effect na liposuctie te verbeteren.

Hoe werkt het?

Het Carboxy masker bestaat uit een unieke CO² gel en een speciaal (vlies) masker. Zodra de gel en het masker met elkaar in aanraking komen, dringt de gel tot in de spierlagen door. Dit brengt het zuurstofproces op gang. Het masker voorkomt dat het gas verdampt en zorgt dat de gel direct de huid ingaat. Spieren van het gezicht worden hierdoor versterkt en bloedvaten gevoed. Een natuurlijke reactie ontstaat: Rode bloedcellen maken diep in het weefsel de zuurstof vrij en produceren ontelbare CO² gasbelletjes, die uiteenspatten op de huid. Deze reactie (waarneming: lichte prikkeling) duurt ± 15 minuten en staat bekend als het BOHR effect. Het helpt de natuurlijke productie van zuurstof in de huid van binnenuit te stimuleren en te verhogen. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO² diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt. Een goede doorbloeding is altijd vereist om deze celstofwisseling goed te kunnen laten verlopen. De huid is daardoor in staat om zich sneller te vernieuwen en cellen beter te laten functioneren en wordt de elastine- en collageen productie extra gestimuleerd.

Wat doet de KRX Carboxy behandeling?

Deze verjongingsmethode is populair om veroudering tegen te gaan en striae te verminderen. De effecten van liposuctie worden versterkt en cellulitis wordt aangepakt.

Verschilldende huidproblemen zoals littekens, pigmentvlekjes, donkere wallen en kringen verminderen. De huid word intens gehydrateerd. Deze behandeling heeft ook een zeer positief effect op de huis en acne.

*De eerste dagen na de behandeling de CICA-lijn voor thuis gebruiken.

Effectiviteit: