Skip links

Laserontharing

Definitief geen ongewenste lichaamsharen meer.

Wil jij komaf maken van ongewenste lichaamsharen en niet meer te waxen of scheren? Geen storende irritaties meer die na een scheerbeurt wat opvallen zowel voor vrouwen als voor mannen.

Dan is Permanente ontharing wel iets voor jou?

Met onze laser ben je verzekert van een behandeling van topkwaliteit. Het toestel waar we mee werken is het meest geavanceerde model dat beschikt over een revolutionaire techniek. Door deze techniek is de behandeling zeer effectief, veilig en naargelang pijnloos. Het toestel werkt ook met verschillende golflengtes. Hierdoor kunnen we alle huid en haartypes behandelen.

Op alle delen van je lichaam kan je komaf maken van ongewenste haargroei dit zowel voor esthetische als therapeutische doeleinden (ingegroeide haartjes, haarwortelontstekingen door veelvuldig scheren, …)

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Een laserbehandeling is het meest actief op de haren die in de groeifase zitten. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in deze groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig om een optimaal resultaat te kunnen bereiken. Daarom wordt tussen de laserbehandelingen bij voorkeur een tussentijd van 6 tot 8 weken genomen. Het aantal nodige sessies is afhankelijk van de soorten haren en de mate van overbeharing.

Gemiddeld zijn er een 8-tal behandelingen nodig. Wel is er aan te raden een jaarlijkse nabehandeling te doen zodat de overige en nieuwe haartjes zeker wegblijven.