Skip links

Hifu

HIFU of High Intensity Focus Ultrasound

Een “facelift of bodylift zonder snijden”. Het is de populairste anti-aging behandeling die zorgt voor verbazingwekkende resultaten.

Door te werken met deze ultra vernieuwde techniek garanderen we u een effectieve en veilige behandeling. Het toestel werkt op basis van ultrasound waardoor we elke huidtype kunnen behandelen.

hifu-behandeling

Hifu

De Hifu behandeling voor een strakke huid!

Wanneer tekenen van veroudering zichtbaar worden op de huid, zoals bijvoorbeeld rimpels en wallen, wil dit zeggen dat uw lichaam collageen verliest. Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Een hifu behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. Dit gebeurt echter door het onderhuids weefsel zeer veilig te behandelen. En dit zonder de huid, de zenuwen, de bloedvaten, spieren, enz. … te beschadigen. Waardoor men dit kan beschouwen als een facelift zonder operatie.

Hoe werkt de hifu behandeling?

Een HIFU-behandeling is de nieuwe techniek voor het verstrakken van het gelaat of bepaalde zones op het lichaam. De behandeling werkt tot diep in de huid waardoor de huid aangescherpt wordt. Vervolgens gebeurt de verjonging geleidelijk. De behandeling geeft effectieve, veilige en vrijwel pijnloze huidverstrakking. De energie gaat onmiddellijk naar de diepe weefsels om daar zijn werking te doen.

Voordelen van een HIFU behandeling

Doordat men niet hoeft te snijden of inspuitingen hoeft te doen zijn er heel wat voordelen:

* Na één maand is 40% van het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Na 3 tot 6 maanden ziet men het beste resultaat.

Voor wie is een HIFU behandeling geschikt?

Een HIFU-behandeling kan voor verschillende redenen gebruikt worden: Verminderen van acne en strakker maken van grove poriën Verwijderen van rimpels zoals bijvoorbeeld op het voorhoofd, nek, oogcontour, nasolabiale plooien (neus-lippen plooien), rimpels rond de mond verstrakken van armen , buik en benen Liften van dubbele kin, alsook liften van de wangen V-vorm van het gezicht herstellen Evenals het verstrakken van buik, armen en benen Liftend effect op het volledige gelaat Kortom om de aanmaak van collageen te stimuleren.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

De aantal behandelingen is afhankelijk van de huidconditie. Gemiddeld zijn er 1 a 2 behandelingen nodig en het resultaat is 1 tot 3 jaar zichtbaar. Meteen na een behandeling kan je reeds een verbetering waarnemen. Het uiteindelijke resultaat zal pas duidelijk zijn na gemiddeld 6 maand.