Skip links

Tanden witten

Een stralende glimlach

Onmisbaar voor een verzorgd uiterlijk

We zien meer en meer het belang van mooie, witte tanden. Wij kunnen met onze vernieude technologie je tanden op een veilige manier witter maken. We bleken de tanden uitsluitend met een peroxidevrije bleekgel. In deze bleekgel zitten alleen maar ingrediënten die 100% veilig zijn voor het gebit. Wilt u wittere tanden en er zeker van zijn dat het bleken van uw tanden geen nare gevolgen voor uw gezondheid en uw gebit zal hebben? Dan kunt u uw tanden het beste laten bleken met de non-peroxide bleekgel in combinatie met ons vernieuwd bleekapparaat.

Hoe verloopt het tanden witten?

Voor we starten met de behandeling wordt er een grondige analyse uitgevoerd. We bespreken je wens en bepalen de kleur van je tanden met een shading gide. Daarna mag u de tanden poesten met een foam toothpaste die ervoor zorgt dat de tanden worden voorbereid op de behandeling. Deze foam toothpaste zal u na de behaneling, gedurende twee weken dienen te gebruiken. Wanneer de mondspreider en bleekgel zijn aangbracht wordt de tandenlamp over de tanden geplaats en dan is het enkel nog wachten op het gewenste resultaat.

tanden-witten

Voor wie is een tanden wit behandeling geschikt?

De behandeling is geschikt voor iedereen ouder dan 18 jaar, zowel vrouwen als mannen. De behandeling wordt toegepast op de natuurlijke tanden en niet op protheses.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Na één sessie heb je reeds resultaat. Aangezien we met de laatste nieuwe peroxidevrije producten werken, is de behandeling pijnloos en kan je meerdere sessies achter elkaar laten uitvoeren tot je het gewenste resultaat hebt. Het effect van tanden witten blijft tussen 3 à 9 maanden behouden, naargelang de levensstijl (roken, koffie,...).